Contact

Grappige brillen met ogen

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Of je nu jong of oud bent, verkleden is altijd leuk. Een grappige bril met ogen die je in een handomdraai van identiteit laten veranderen. Wat ben jij vandaag? Een kikker, een rood wezentje? Een grappig cadeautje voor heel veel grappige momenten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een super leuk cadeautje voor verkleedpartijtjes met je vrienden en vriendinnen. Voor alle kunstenaars van de vermommingen, zijn dit wel heel leuke grappige brillen die het verkleden nog een beetje leuker maken. Ben je een feestje aan het plannen en wil je niet alle namen hoeven leren van de kinderen die komen? Geef ze een leuk kostuum, maar vooral kun je ze deze leuke bril niet achterhouden, want daardoor zien ze er niet alleen direct heel anders uit, maar zullen ze de wereld ook direct anders gaan bekijken! Een geweldig cadeautje voor een feestje, of gewoon voor tijdens de vakantie voor urenlang spel plezier. Een grappig cadeautje dat voor veel leuke momenten zal zorgen en iedereen direct in een feestelijke stemming zal brengen!

Ook een erg leuk cadeautje om voor jezelf te kopen en je collega's op je werk eens even mee te verrassen. Wat zullen ze zeggen als je opeens blauwe ogen hebt! Een cadeautje waar iedereen de grap van in zal zien, maar ook een prachtige manier om je serieus mee te verkleden. Leuk voor carnaval en speciale feestjes waarbij je je identiteit geheim wilt houden! Met deze bril op kun je zeggen wat je wilt, en je heel raar bewegen, want wie kan bewijzen dat jij het was? Het was meneer kikker! Een grappig cadeautje voor gegarandeerd veel plezier!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T23:17:03+00:00