Contact

Grappig sleutelgat / deurspion stickers

Vanaf € 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Met deze leuke stickers wordt een sleutel in het sleutelgat steken een stuk leuker! Ook heel leuk voor een deurspion. Grappig, waardoor iedereen zeker zal moeten lachen! Een grappige manier waarop een sleutelgat wel een heel stuk opvallender wordt! Een bijzonder leuk cadeau bijvoorbeeld als iemand net is verhuisd, wat is er leuker om een nieuw huis binnen te komen door een sleutel te steken in dit wel heel bijzonder sleutelgat.

* Verplichte velden

€ 4,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een deurspion is een heel handige manier om te weten wie er achter de deur je aan het opwachten is. Zal je de deur open maken of niet? Een handige manier om te weten of je met een grote glimlach de deur open zal maken of stil zal zijn om hem of haar niet binnen te laten. Maar met deze leuke sticker wordt het nog een stuk leuker om door de spion te kijken. Met de verschillende motieven wordt het wel een stuk moeilijker om je lachen in te houden wanneer je er door heen kijkt!

Een super leuk cadeautje voor iemand die net verhuisd is en zo met een lach om zijn of haar gezicht de deur open zal doen, wie er ook voor de deur staat! Een grappig cadeautje waar iedereen om zal moeten lachen. Een cadeautje voor tussendoor, of om over te lachen tijdens de feestdagen, of tijdens een verjaardag. Een leuk opvallend cadeautje waar iedereen het nog lang over zal hebben! Een leuk cadeautje om de hal van je woning een stuk leuker te maken. Goed voor een sleutelgat of een deurspion!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:54:59+00:00