Contact

Grammofoonplaat klok

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Wil jij ook de tijd soms wel eens terug draaien en het tijdperk van de grammofoonplaten weer terug halen? Dat kan! Met deze originele en unieke grammofoonplaat wandklok haal je het tijdperk van de muziek op lp weer helemaal terug. Een ideaal cadeau voor iedereen die van retro-design en van goede muziek houdt!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Dit ouderwetse gezegde blijft eigenlijk altijd actueel. Want waar is het fijner dan thuis? Het gezegde roept bijna nostalgische gevoelens op over het eigen huis. En om ook echt die warme gevoelens op te kunnen wekken, moet de klok thuis natuurlijk ook een nostalgisch design hebben. Als jij thuis ook nog eens graag een grammofoonplaat draait en daarbij duizenden herrinneringen over oude muziek ophaalt, is deze wandklok een perfect cadeau. Deze wandklok is niet alleen geweldig voor iedereen die nostalgisch terugdenkt aan vroegere muziektijden. Want zoals iedereen weet, is het tijdperk van de grammofoonplaten al lang voorbij. Dit is namelijk ook een perfect cadeau voor iedereen die van de huidige muziek houdt en zijn huis graag van retro-details voorziet.

Het glanzende zwarte vinyl met zijn spiraalvormige groeven is voor de meeste mensen namelijk niet alleen verbonden met geluid en toon, want de lp's zijn ook een geweldig decoratief element in iedere kamer van het huis. In combinatie met de minimalistische witte wijzers laat deze wandklok een geweldige indruk achter. De klok is bovendien van een echte grammofoonplaat gemaakt. Het is daarmee een stijlvol en uniek cadeau voor nostalgische muziekliefhebbers die het ook thuis graag nostalgisch mooi en ouderwets gezellig willen inrichten. Een individueel decoratief element in iedere kamer!

Productdetails

  • Gemaakt van een echte grammofoonplaat
  • Doorsnede 30 cm
  • Geen keus van bepaalde grammofoonplaat mogelijk, toevallige keus uit verschillende platen

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T04:27:14+00:00