Contact

Grammofoonplaat - boekenstandaard

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Het bezoek zal zich afvragen of de grammofoonplaten in de boekenkast echt zijn. En waarom zou je zulke waardevolle items als boekenstandaard gebruiken? Het antwoord is makkelijk: deze fraaie standaards zien er misschien wel uit als twee echte grammofoonplaten, maar zijn eigenlijk elegante boekenstandaards. Boekenstandaards mogen eindelijk weer zichtbaar zijn. Er bestaat geen beter cadeau voor muziekliefhebbers of platenverzamelaars!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Helaas zijn de goede oude tijden van de grammofoonplaten en platenspelers voorbij. Maar met dit geschenk blijft het nostalgische gevoel toch nog lang bewaard. De boekenstandaards zijn een kleine verwijzing naar het verleden en zien er uit als echte oud LP's. Tegelijkertijd zijn ze een modieuze retro eyecatcher in de kast, die daarnaast ook nog eens heel praktisch zijn. Een perfect cadeau voor alle fans van platen en voor iedereen die er graag nog af en toe eentje draait. Verras hiermee een platenverzamelaar voor zijn of haar verjaardag.

De boekenstandaards zullen ook zeker niet misstaan in uw eigen boekenkast. Terwijl boekenstandaards meestal slechts saaie details in de kast zijn, worden ze nu juist echte blikvangers in de woon- of werkkamer. Een stijlvol en uniek cadeau met een prachtig en hoog decoratief gehalte voor iedere woonkamer. Met dit leuke element wordt iedere woonkamer bijna omgetoverd tot een muziekpaleis. Wie had gedacht dat grammofoonplaten ooit nog decoratief zouden worden? Dit cadeau is een prachtig muzikaal eerbetoon aan oude tijden, die bijna in vergetelheid geraakt is. Een schitterend cadeau voor nostalgische muziekliefhebbers!

Productdetails

  • Set van 2 stuks
  • Hoogte: ca. 14 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-30T21:16:41+00:00