Contact

Graffiti puzzel

Vanaf € 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze graffiti puzzel is een gaaf cadeau voor alle fans van de spuitbuskunst! Met dit originele cadeau kan je zelf een graffiti kunstwerk maken, zonder dat je daarbij je handen vuil hoeft te maken. Je hoeft alleen maar de puzzelstukjes uit de spuitbus te halen en vervolgens aan elkaar te puzzelen. Al snel ontstaan de mooiste straatkunstwerken uit de grootste steden ter wereld voor je op tafel! Van deze puzzel krijg je nooit genoeg.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ben jij creatief en hou je ervan op een koude zondagmiddag een goede puzzel te maken? Voor zulke kunst- en puzzelfans is deze graffiti puzzel een origineel en uitdagend cadeau. Maar let op: deze puzzel is een behoorlijke uitdaging, zelfs voor de meest ervaren puzzelaars. Dit cadeau heeft namelijk maar liefst 300 stukjes. Daarmee is het een leuke activititeit voor op de dagen dat het maken van echte spuitbuskunst op straat door bijvoorbeeld de weersomstandigheden niet mogelijk is. Dus verplaats de graffitikunst dan gewoon naar binnen en zie hoe stap voor stap een mooi kunstwerk ontstaat op tafel of op de grond.

Deze puzzel wordt natuurlijk niet geleverd in een gewone puzzeldoos, maar in een bijpassende spuitbus. Deze is amper te onderscheiden van een echte! Als je de puzzel dan helemaal af hebt, ontstaat de mooiste graffitikunst uit New York of Tokyo. De motieven zijn zeer gedetailleerd, waardoor het aan het begin niet makkelijk zal zijn deze puzzel op te lossen. Maar geef niet op, want ook het maken van een puzzel is een creatief denkproces! Alleen worden hiervan je vinger niet vies, in tegenstelling tot het maken van echte graffitikunst. Om deze graffiti puzzel op te lossen, heb je veel geduld en wilskracht nodig. Bewijs hiermee iedereen dat je een echte professionele puzzelaar bent en beloon jezelf met de mooiste street art van de wereld!

Productdetails

  • Uitvoering Tokyo of New York
  • Afmeting: 40 x 30 cm
  • 300 stukjes

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:57:25+00:00