Contact

Google Eyes - contactlenzen doosje

Vanaf € 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een grappig doosje om je contactlenzen in te bewaren. In vrolijke kleuren te verkrijgen, en nu zul je nooit meer vergeten waar je je lenzen gelaten hebt! Dit leuke doosje dat je met grote ogen aankijkt zal iedereen opvallen! Geweldig cadeau! Voor iedereen die graag een oogje in het zeil houdt. Een handig cadeautje voor onderweg, in de auto en in je handtas.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie een cadeautje zoekt dat zowel handig is voor dagelijks gebruik, en er ook nog eens leuk uit ziet, is op de juiste plek bij Cadeaus.be. Dat moge duidelijk zijn, maar ook bij dit bijzondere doosje voor contactlenzen staat dat buiten kijf! Een leuk doosje dat de lachers op de handen zal hebben. Want als jij jouw ogen hier in doet, nou ja, jouw lenzen, dan kijken ze vanuit dit doosje jou aan! En hoe slecht je zicht ook is als je je lenzen uit hebt, deze ogen vallen wel degelijk goed op!

Een handig klein doosje dat heel erg geschikt is om mee te nemen voor op reis, maar dit extra paar ogen ligt ook heel leuk op je nachtkastje. Zodat als je wakker wordt ze je zomaar aankijken, klaar voor een nieuwe dag. Om wakker te worden met een lach op je gezicht, een leuk cadeautje zomaar voor tussendoor of als klein extraatje. Leuk voor familie en bekenden, collega’s of iedereen die wel eens een oogje voor in het zeil houdt. Wat je reden ook is, dit cadeautje zal voor veel leuke momenten zorgen.

Productdetails

  • Materiaal: kunststof 
  • Afmetingen: 6,5 x 3 x 2 cm
  • Kleuren: blauw, groen roze

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:04:12+00:00