Contact

Golvende Newton's Cradle

€ 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
De bekende actie-reactie Newton´s Cradle wordt nog uitgebreider in dit leuke nieuwe cadeau. De Golvende Newton's Cradle gaat niet alleen heen en weer, maar creëert ook een golvende beweging. Dit is echt een object wat je aandacht vast blijft houden terwijl je probeert te voorspellen wat de volgende vorm gaat worden.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De Newton´s Cradle, is een ontzettend indrukwekkend object en een van de andere cadeautjes die hier te vinden is. De natuurkrachten die zichtbaar worden in dit ogenschijnlijk simpel object tonen hoe een actie altijd leidt tot een reactie. Maar voor wie dit niet ver genoeg gaat, hebben we nu de Golvende Newton´s Cradle. Dit is een ogenschijnlijk gelijk systeem maar met een klein en zeer relevant verschil. De balletjes hangen in de Golvende Newton´s Cradle namelijk niet op dezelfde hoogte waardoor elke actie spontaan een andere reactie krijgt.

Anders dan bij de Newton´s Cradle ligt de focus hier niet op de verschillende balletjes die hun energie aan elkaar over geven. Het verschil in hoogte waarop deze balletjes hangen zorgt er namelijk voor dat, wanneer je deze balletjes van links naar rechts laat slingeren, een spectaculair effect ontstaat wat je uren zal doen staren. Wanneer je de balletjes voor het eerst laat slingeren ontstaat er een effect wat het beste vergeleken kan worden met een slang. Maar terwijl elk balletje, vanwege de afzonderlijke lengte van het touwtje, met een andere snelheid heen en weer slingert vervormt de slang al gauw tot nieuwe en interessante vormen. Het perfecte cadeau om jezelf en anderen uren mee zoet te houden.

Productdetails

  • Exacte replica van het oorspronkelijke model van Isaac Newton
  • Frame van chroom
  • Roestvrijstalen kogels

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:24:50+00:00