Contact

Golfspeler wandklok

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze fraaie wandklok met golfspeler is een musthave voor iedere golffan! Hij past op alle wanden en is een echte blikvanger. Nooit meer te laat op de green, dit sportieve cadeau is een absolute hole in one!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze decoratieve wandklok is een aanwinst voor iedere kamer in huis. Boven het bureau in de studeerkamer, in de keuken of boven de deur in de badkamer, hij past zich aan iedere omgeving aan. De blauwe lucht en het groene gras vormen op dit uurwerk een mooi samenspel, met op de voorgrond de golfer als hoofdrolspeler. Natuurlijk is dit stukje decoratie uitstekend geschikt voor golfspelers en iedereen die van plan is ooit nog een keer golf te gaan spelen. Ook passieve liefhebbers van de golfsport kijken graag op deze blauw-groene interieur verfraaiing om te zien hoe laat het is. Het is immers altijd prettig om dagelijks met je favoriete tijdverdrijf in aanraking te komen, ook al is het met slechts een blik op de klok.

De golfspeler wandklok is natuurlijk ideaal als housewarming cadeau om de nieuwe woning van een sportieve touch te voorzien, een touch die ook nog een praktische functie heeft. Een blik op de golfspeler en je weet immer ook meteen hoe laat het is. Ook in het kantoor vliegt de tijd voorbij en kan deze kleurrijke blikvanger een decoratieve een nuttige taak vervullen. Een blik op de klok leert dat het nog even wachten is totdat de wijzervormige club bij de met het vlaggetje gemarkeerde hole is en dan...middagpauze!

Productdetails

  • Werkt op AA batterijen (niet meegeleverd).
  • Afmeting: 21 x 22,5 x 5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:21:20+00:00