Contact

Golf paraplu

€ 32,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Na de regenbui klap je je paraplu in en vraag je waar de golfballen zijn, want het regenscherm is spontaan in een golfclub veranderd. Ondanks het slechte weer is het met deze golf paraplu altijd weer lachen geblazen. Een leuk cadeau voor golfliefhebbers!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor de kennis of collega die graag een balletje op een green slaat of voor iemand die een fervent bezoeker van golfwedstrijden is? Dan is het zoeken hier definitief afgelopen, want de golf paraplu is een musthave voor iedereen die iets met de golfsport te maken heeft. De merkparaplu's met de namen en logo's van gerenommeerde fabrikanten vallen bij dit excentrieke exemplaar volledig in het niets. Het getuigt pas echt van stijl als je met een ingeklapte paraplu de bal op de tee legt en die vervolgens met je regenscherm over de green slaat.

Natuurlijk is deze paraplu ook onderweg een echte blikvanger, bijvoorbeeld als je bij een zebrapad staat en een paar keer de juiste slag oefent. Dat levert gegarandeerd lachende en misschien ook wel verbaasde gezichten op. Ook als het regent trekt de paraplu geheid de nodige aandacht. Bovenop staat niet de gebruikelijke spitse punt van een paraplu, maar de onderkant van een golfclub, ook wel het clubblad genoemd. En ook de greep van het regenscherm lijkt verdacht veel op de grip van een golfclub. De nieuwe eigenaar van deze bijzondere paraplu, vormgegeven in chique zwart, zal vast en zeker altijd een golfballetje bij zich dragen. Immers, als de regen eindelijk is, dan is het tijd om in de zon een balletje te slaan!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:17:37+00:00