Contact

Golf bril

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wanneer je als golfer je bal in de verte hebt geslagen lijkt het moeilijkste deel achter de rug. Tot je gaat proberen om de golfbal weer terug te vinden. Met de Golf Bril behoort dit probleem tot de verleden tijd en vind je moeiteloos je golfbal terug.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Of je nou een intensieve golfer bent die van hole naar hole rent of juist voor ontspanning op de golfbaan staat; er is 1 probleem waar iedere golfer tegenaan loopt en dat is de bal terugvinden. Ergens in de verte, als het goed is in de richting waar je naar toe hebt geslagen ligt jouw golfbal. Met een beetje geluk was het een hole-in-one en weet je waar die ligt. Maar laten we realistisch zijn; vaak is dit niet het geval. Voor wie niet meer steeds wilt zoeken of zelfs nieuwe ballen aan wilt schaffen is de Golf Bril een perfect cadeau.

De Golf Bril is een bril met speciale glazen die de achtergrond laat verdwijnen en alleen de golfbal duidelijk laat zien. Op deze manier kan je van grote afstand zien of jij de hole hebt geraakt of een extra ronde nodig hebt. De bril heeft speciale blauwe glazen die het gras en de bal in compleet contrast van elkaar zichtbaar maken. De Golf Bril is ideaal voor het terugvinden van elk soort golfbal en laat je euro´s besparen bij de aanschaf van nieuwe golfballen. Wellicht dat je zelfs meerdere golfballen terugvindt met deze handige bril. Een cadeau voor zowel beginnende als professionele golfers en een must-have op de golfbaan.

Productdetails

Met speciale blauwe glazen voor beter contrast

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T19:10:51+00:00