Contact

Geluksarmband – Rock

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Zeg je rock 'n roll, dan weet iedereen meteen waar je het over hebt. Deze muziekrichting is een manier van leven geworden. De geluksarmband Rock is het ideale cadeau-idee voor een goede vriend met dezelfde muzikale levensstijl!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Muziek smeedt banden en vooral rock ´n roll verbindt mensen met elkaar. Je hebt dezelfde smaak, hetzelfde muziekgevoel en dezelfde kijk op het leven. Sommigen noemen rock ´n´ roll een religie, anderen een verslaving en weer anderen een levensinstelling. Eén ding is zeker: met muziek maak je al heel snel vrienden en dat is precies wat deze geluksarmband wil uitdrukken.

Je gunt iemand anders uit jouw rockersleven gewoon heel veel geluk en dat druk je het beste uit met dit originele cadeau. De ander ontvangt niet alleen een geluksbrenger, maar ook een fraaie armband die zich prima laat combineren met andere accessoires. Het allermooiste is natuurlijk het verzilverde plaatje van messing met de bijna heilige tekst “Rock”. Dat is het woord dat de aandacht trekt, maar ook het woord wat jullie met elkaar verbindt. Dat het design van deze geluksarmband met veel liefde is ontworpen, dat ziet iedereen. Het is een fantastische hommage aan de "rock´n roll" en een originele manier om een vriendschap te onderstrepen. Dit is zo'n bandje dat je iedere dag wil dragen en waar je nooit meer afstand van wil doen. Vooral het kleine hartje onder de rockende tekst is een geniaal detail!

Productdetails

  • Materiaal: fluweel, messing verzilverd
  • Kleur: lavendel
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:55:15+00:00