Contact

GlowBelt - blacklight riem

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze riem sta je zeker weten in het middelpunt van de belangstelling! Ook in het donker herkennen je vrienden je. Want dit cadeau begint licht te geven in het donker! Het hoogtepunt van elk feest, deze lichtgevende riem!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

GlowBelt – Blacklight riem. Een heel bijzonder cadeau dat ook nog eens licht geeft in het donker! Alle blikken zijn op jou gericht, als je deze bijzondere riem draagt. Bij daglicht lijkt het een onschuldige witte riem. Maar zodra het nacht wordt en het donker is begint deze riem licht te geven! Zo weet je in ieder geval zeker dat je niet zoek raakt en dat iedereen je meteen herkent, hoe donker het ook is! Een fantastisch idee voor een spectaculair optreden. Deze riem laadt zichzelf overdag op met daglicht, en geeft licht in het donker. Het effect van de riem is het mooist bij black light. Maar ook zonder, geeft de riem zeker 20 minuten licht. Een grappig idee voor lange nachten en wilde feestjes. Een echte eyecatcher deze riem!

Neem hem mee naar je favoriete festivals en evenementen. Draag hem op elk feestje, of doe hem om tijdens een optreden met je dansgroepje!  Maar deze riem kan ook voor een praktisch doeleinde gebruikt worden. Doe hem bijvoorbeeld om als je in het donker op de fiets zit. Zo weet je zeker dat je opvalt en niet over het hoofd gezien word door automobilisten. Maar ook tijdens het hardlopen of uitlaten van de hond geeft de riem goed licht. Een echte aanrader dus! Een veilig en leuk modeaccessoire. Doe hem cadeau aan iemand die graag opvalt en altijd leuke party gadgets heeft. Of doe hem aan iemand cadeau die slecht zichtbaar is in het donker. Blij maak je bijna iedereen wel met deze riem!

Productdetails

  • Past tot een heupomvang van 110 cm
  • Opgenomen daglicht zorgt voor ongv. 20 minuten licht
  • Materiaal: riem: 100% silicone, sluiting: 100% acrylonitril-butadieen-styreen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T04:54:00+00:00