Contact

Glow-in-the-Dark toiletpapier

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Voor iedereen die ´s avonds graag met het licht uit naar de wc gaat is hier het Glow-in-the-Dark Toiletpapier. Een rol toiletpapier dat in het donker oplicht en daarom altijd gemakkelijk te vinden is.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wanneer je ´s avonds wakker wordt en naar het toilet wilt gaan is het altijd heel erg vervelend om het licht aan te moeten doen. Zelfs een klein beetje licht voelt al helemaal verblindend en daar zit niemand ´s nachts op te wachten. Met het Glow-in-the-Dark Toiletpapier hoef jij het licht niet meer aan te doen om het toilet te kunnen gebruiken. De rol is namelijk goed zichtbaar in het donker waardoor jij de rol en het toilet gemakkelijk kan vinden.

Stel je eens voor om in het donker te kunnen toiletteren en zonder moeite de toiletrol kan vinden. Met de Glow-in-the-Dark Toiletrol van Cadeaus.be is dit nu mogelijk! Overdag laadt deze rol zichzelf op door het licht van de zon of jouw badkamerlamp te absorberen waarna deze ´s nachts het opgeslagen licht weer afgeeft. De bekende groene gloed van glow-in-the-dark materialen lijkt misschien wat eng maar is volkomen onschadelijk. Een geweldig cadeau voor in het donker en een must have voor mensen die graag in het donker toiletteren. Maar pas wel op dat je niet in slaap valt op het toilet wanneer je de Glow-in-the-Dark Toiletrol als enige licht gebruikt. Voor je het weet wordt je de volgende dag op of naast het toilet wakker met de rol in je hand.

Productdetails

  • Laad op met natuurlijk en onnatuurlijk licht.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T03:57:50+00:00