Contact

Glow in the dark sterrenkaart

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze kaart is het ideale cadeau voor sterrenliefhebbers. De sterrenkaart brengt de 12 tekens van de dierenriem in beeld en beschikt bovendien over kleine karakterbeschrijvingen voor ieder sterrenbeeld. Net als in de echte hemel lichten de sterren in het donker op en bevorderen het in slaap vallen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor de liefhebbers van astrologie is een sterrenkaart natuurlijk een prachtig cadeau, maar de kaart is ook een bijzonder sfeervol accessoire aan de wand, vooral in de nacht. Dan geven alle sterren opeens licht en beschikt de kamer over een prachtige sterrenhemel. Uitermate geschikt om bij weg te dromen en vervolgens in slaap te vallen. Wie nog niet zo moe is kan de korte karakterbeschrijvingen bij ieder sterrenbeeld er op na lezen en er bijvoorbeeld achter komen dat een weegschaal betrouwbaar en in balans is, terwijl de stier naast betrouwbaar ook een sociaal type is. Ook de beschrijvingen van de waterman, de steenbok, boogschutter en andere sterrenbeelden staan kort en krachtig op de glow in the dark sterrenkaart beschreven. Altijd leuk om te zien of de teksten overeenkomen met de werkelijkheid!

De in het donker oplichtende sterrenhemel past goed boven het bed en zorgt ervoor dat er iedere dag een schitterende sterrenhemel in de kamer verschijnt. Ook kinderen zullen enthousiast en blij reageren als ze zo'n cadeau krijgen en 's nachts bij de sterren kunnen wegdromen. Bovendien is het een leerzame en nuttige decoratie voor zowel de jongens- als meisjeskamer. Dit is weer eens iets anders dan een poster van een popster, dit zijn echte sterren! 

Productdetails

  • Materiaal: papier met beschermend laagje
  • Afmeting: 59,4 x 42 x 0,1 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T02:12:43+00:00