Contact

Gouden microfoontrofee met gravure

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Op voorraad

Wie droomt er niet van een leven in de spotlights? Fans die je aanbidden, een bijzonder talent hebben en een luxe leven leiden: veel mensen zouden ervoor tekenen. Maar het wereldje van de groten der aarde is hard en succes is helaas niet voor iedereen weggelegd, want bij elke talentenjacht kan er maar één de winnaar zijn. Deze trofee brengt daar gelukkig verandering in want jij bepaalt nu wie er wat jou betreft met de hoofdprijs vandoor gaat. Of het nu zingen is, presenteren of speechen, degene die dit cadeau ontvangt, is wat jou betreft de nummer!

€ 29,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze glinsterende trofee is een mooi cadeau om iemand te laten zien dat jij bijzonder trots bent op zijn of haar talent. Degene die dit cadeau ontvangt, is wat jou betreft goud waard en de beste zanger, presentator of speecher die je kent. Dit cadeau is een mooi gebaar om waardering te laten blijken aan iemand die dat verdient. Geef de trofee cadeau aan iemand na een belangrijk optreden of juist ervoor, om het zelfvertrouwen een opsteker te geven.

Deze gouden microfoon heeft ruimte voor een gravure en kan dus voor de gelegenheid in kwestie worden aangepast. Het goudkleurige beeld staat op een marmeren sokkel waarop ruimte is voor een tekst van twintig tekens. Is jouw broer, vader, vriend of buurman de nieuwe ‘King of pop’? Of is je zusje, vriendin of buurmeisje zonder twijfel in staat om Linda de Mol van de troon te stoten in tv-land? Zeg het met deze trofee en de ontvanger voelt zich vast en zeker een ster!

Winnen is fijn en deze schitterende prijs doet daar nog een schepje bovenop. De gouden trofee heeft een luxe uiterlijk en staat daarom prachtig in elke prijzenkast. Natuurlijk is de gouden microfoontrofee met gravure ook uitermate geschikt voor echte talentenjachten en andere wedstrijden op elk niveau.

Productdetails

  • Hoogte: 17,5 cm
  • Materiaal: hars / acryl
  • Gravureplaat: 4 x 1,5 cm met plek voor maximaal 20 tekens
  • Let op! geen speciale tekens mogelijk bij gravure

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-08-12T16:29:43+00:00