Contact

Glazen fotolijst "Wanted"

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wanted: dead or alive! Wie kent niet deze beroemde tekst bij de foto in een opsporingsposter uit westernfilms? Met een persoonlijke foto erin is deze fotolijst een bijzondere blikvanger. Een leuk en origineel cadeau voor op het bureau of thuis op de schoorsteenmantel.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Hoe je hem of haar lokaliseert, dat maakt niet uit: dead or alive! Dat is duidelijke taal. Deze poster met een afbeelding van de gezochte persoon en de beloning eronder zie je veel in westernfilms. Vaak gaat er een premiejager op zoek naar de boef om op die manier veel geld te verdienen. Nu is de boef opeens je lieve tante of het kleinkind van je broer!

Deze fotolijst biedt tal van mogelijkheden. Opa of oma ziet er opeens heel erg verdacht uit en het is ook een verrassend gezicht om de pasgeboren baby te zien als persoon die door de sheriff wordt gezocht. In ieder geval levert de fotolijst vrolijke gezichten op, want je kunt je lach echt niet inhouden als je ziet dat de altijd zo lieve oom Henk nu opeens wordt gezocht!

De coole fotolijst "Wanted" van glas is een grappig en modern accessoire dat veel aandacht trekt. Je kunt de fotolijst in de badkamer ophangen, in de gang maar ook in de woonkamer misstaat hij niet. Bedraagt de afmeting van de foto 10 x 10 centimeter, dan past hij precies tussen het bedrag van het gevraagde losgeld en de tekst Dead or Alive. Een origineel cadeau dat je met of zonder foto kunt geven.

Productdetails

  • Afmeting van de fotolijst: ca. 24 x 18 cm
  • Voor een foto met de afmeting 10 x 10 cm
  • Glas, kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:48:59+00:00