Contact

Glazen diamant met gravure

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze glazen diamant verspreidt elegantie en schoonheid. De persoonlijke gravure is het glanzende highlight van dit te personaliseren cadeau. Bijzonder goed geschikt als decoratie of als lief cadeautje voor je partner.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Diamonds are a girl’s best friend, Dat zong Marilyn Monroe in de gelijknamige musical en de tekst werd wereldberoemd. Diamanten zijn fascinerend en je ziet ze vaak terug in kettingen, armbanden, luxe horloges, ringen en andere sieraden. Deze reuze diamant springt natuurlijk in het oog. Het geeft meteen aan dat je veel waarde aan de andere persoon hecht, want een diamant is nu eenmaal kostbaar, ook al is hij van glas.

Dat een glazen diamant ook zijn charme heeft, dat bewijst dit fraaie cadeau. Je kunt dit exemplaar zien als een persoonlijke geluksbrenger of als een hint die aan een huwelijksaanzoek met een ring voorafgaat. Daarnaast kan hij de tafel, de vensterbank of een andere plek in huis een bijzondere uitstraling geven door zijn elegante, schitterende vorm en glans.

Deze glazen diamant is te personaliseren met twee initialen. De ontvanger heeft daarmee een bijzonder persoonlijk cadeau in handen, wat hij of zij natuurlijk lange tijd zal koesteren. Het cadeau straalt klasse en elegantie uit en zorgt voor een chique sfeer die doet denken aan luxe paleizen en exclusieve hotels. Een stijlvol gebaar met een persoonlijke touch, zo kun je dit bijzondere cadeau wel noemen.

Productdetails

  • Afmetingen: ca. 56 x 56 x 100 mm
  • Geen speciale tekens mogelijk

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:56:26+00:00