Contact

Glasblok "I love you" met persoonlijke tekst

Vanaf € 44,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Geef een cadeau met een boodschap recht uit het hart. Zo´n persoonlijk cadeau valt bij iedereen in de smaak! Op dit fraai vormgegeven glasblok staat "I love you" maar het heeft daarnaast ook plaats voor een persoonlijke boodschap naar keuze. Met dit decoratieve accessoire in de kamer wordt de ontvanger van dit cadeau keer op keer aan jullie liefde herinnerd.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit stijlvolle glasblok is een perfect romantisch cadeau voor die ene speciale persoon maar ook zeker voor andere personen die een plekje in je hart hebben veroverd. Weet je niet wat je iemand moet geven? Vereeuwig dan jullie liefde of vriendschap in dit fraai vormgegeven woonaccessoire. 

Natuurlijk is dit hart een smaakvolle toevoeging aan elk interieur maar de grootste troef zit hem in de persoonlijke tekst die aan het accessoire kan worden toegevoegd. De juiste woorden zullen het hart van je partner doen smelten en menig familielid en vriend(in) ontroeren. Om je een beetje op weg te helpen is er al een begin gemaakt: De woorden "I love you" zijn alvast op het blok ingevuld. Verder zijn dertig tekens vrij in te vullen met een persoonlijke tekst. 

Het glasblok is gedecoreerd met een hart dat in 3D van alle kanten zichtbaar is. Geef dit persoonlijke cadeau voor een verjaardag, afscheid, of zomaar om iemand te laten zien wat diegene voor jou betekent.

Productdetails

  • Lasergravure
  • Materiaal: hoogwaardig glas, met de hand gepolijst
  • Gravure mogelijk tot 30 tekens (De woorden "I love you" staan al op het blok en worden dus niet meegerekend)
  • Lettertype voor het persoonlijke bericht is Times New Roman

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:40:01+00:00