Contact

Glamourous "VIP-Lady" glas in verpakking

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dames verdienen nu eenmaal het beste en daar hoort ook het beste glas bij! In plaats van weer dat saaie wijnglas tevoorschijn te halen, gooi je het nu over een compleet andere boeg. Om dit wijnglas kan niemand heen en zij voelt zich de konin(gin) te rijk met dit 'VIP-lady' glas.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Denk je bij het zien van dit wijnglas direct aan Geer, Jeroen en René (en een beetje Goor) oftewel de glamoureuse Toppers? Begrijpelijk. Dit glas is ook echt over de top en kom je zeer zeker niet tegen in ieder keukenkastje. En juist daarom is het zo leuk! Vrouwen die houden van een flinke dosis glamour, doe je een enorm plezier met dit cadeautje. En het wordt vast nog voor de leuk op de kast gezet ook, want het is te sprankelend om in de kast te verstoppen. En waarom zou je dit VIP-glas ook alleen uit de kast mogen halen voor speciale gelegenheden? Dames horen zich immers altijd 'VIP-lady' te voelen. Kijk haar ‘shinen’ in haar glanzend roze kleur met glitters, stras, hartjes en sterretjes: één groot feest, of er nu een feestelijke bubbel of een frisje ingaat – dit glas is een attractie an sich.

Zoek je nog een cadeautje voor een vrijgezellenavond? Perfect, hiermee ga je indruk maken! En het is ‘a little too much’, maar juist daarom zal het tot hilarische gespreksonderwerpen leiden. Of je nu op een vrijgezellenavond bent of gewoon thuis op de bank. Dus ook juist voor die ietwat introverte vriendin: cadeau doen en je zal zien dat ze spontaan uit haar schulp kruipt! Nogmaals: er hoeft natuurlijk niet perse een plons wijn of cocktail in, ook water of een frisje ogen een stuk florissanter in dit glas. Heb je het snel nodig en geen cadeaupapier? Geen zorgen, het 'VIP-lady'- glas wordt geleverd in een bijpassende geschenkverpakking. Succes verzekerd dus, proost!

Productdetails

  • Hoogte: ca. 24 cm
  • In cadeauverpakking

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:08:16+00:00