Contact

Glamour Heart – sleutelhanger zilver

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een bijzonder chique cadeau is de zilverkleurige sleutelhanger Glamour Heart, die van waardevolle Swarovski kristallen is voorzien. Een origineel cadeau-idee voor degene waarvan je zoveel houdt of als een bijzonder cadeautje voor een bijzondere persoon.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze Glamour Heart sleutelhanger is er zo eentje die je wel de hele dag in je hand wilt houden, omdat hij zo'n chique uitstraling heeft. Hoewel hij niet al te groot van afmeting is, kan hij wel een onschatbare emotionele waarde bezitten. Het zijn de kleine dingen die het hem doen, dat zegt men niet voor niets.

Hoewel het hart van ca. 3,5 cm en de totale lengte van 9,5 cm geen immense afmetingen zijn, bezitten de Swarovski kristallen natuurlijk wel de nodige waarde. Bovendien kan zo'n schitterend hart ook een enorme emotionele waarde bezitten en zal de persoon aan wie je het cadeau doet dit Glamour Heart altijd doen herinneren aan het moment waarop hij of zij het geschenk ontving. Natuurlijk kan deze chique sleutelhanger ook een cadeau aan jezelf zijn, zodat je dagelijks met een elegant stukje luxe onderweg bent en dat kan zeer aangenaam aanvoelen. Een glanzend hart als sleutelhanger is niet alleen een blikvanger, het zegt ook iets over de persoon die hiermee rondloopt. Die is vaak hartverwarmend, heeft gevoel voor stijl en smaak en bekijkt het leven altijd vanuit een glanzend hart. Een cadeautje voor de de liefste persoon in je leven of als attent cadeautje tussendoor.

Productdetails

  • Met hoogwaardige Swarovski kristallen
  • Materiaal: gegoten tin
  • Lengte totaal: 9,5 cm
  • Afmeting hart: 3,5 cm
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:05:18+00:00