Contact

Gitaren slabestek

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Dames en heren, dan is het podium nu helemaal alleen voor de slalepels! De akoestische en elektrische gitaar van prachtig hout zijn een origineel cadeau voor gezonde muziekliefhebbers. Het tweedelige bestek is een echte blikvanger op tafel of op een feestelijk buffet.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Is het niet prachtig als de kinderen aan tafel zitten, de slabak zien staan en opeens 'we want more' roepen? Dat is natuurlijk mooi meegenomen, want niet alle kinderen zijn zo snel in de ban van gezond eten. Met deze twee rockende houten slalepels zullen vrienden en familieleden onder de indruk zijn. Zulk creatief opschepbestek zie je niet iedere dag. En bovendien is het een knap staaltje werk om de opscheplepels zou authentiek mogelijk vorm te geven. Daarnaast is het hout van een hoogwaardige kwaliteit. Voortaan hutsel je de tomaten, de uitjes en blaadjes sla niet meer door elkaar, maar is het gewoon een kwestie van goed jammen! Met de twee gitaren jam je net zo lang tot de ingrediënten harmonieus met elkaar zijn vermengd en de sla klaar is om op te scheppen.

Het slabestek is niet alleen leuk om thuis in een bak sla te hebben staan, het is ook een leuk cadeautje bij de organisatoren van de barbecue-avond, bij een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Gebruik je ze thuis in de slabak, dan zijn ze ook na gebruik in de keuken nog een opvallende verschijning. Immers, niet iedereen heeft thuis twee gitaren in de besteklade liggen of in de pot met opschepbestek staan!

Productdetails

  • Materiaal: beukenhout
  • Afmeting: 33 x 12 x 1,3 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:02:51+00:00