Contact

Snijplank "Gitaar"

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Voor liefhebbers van gitaarmuziek is deze keukenhulp een absolute musthave. Terwijl Harry Sacksioni, Jan Akkerman of Jimi Hendrix uit de luidsprekers knallen, snij je de uitjes klein op de fraaie gitaar snijplank van bamboehout. Een origineel cadeau voor rockers en keukenfreaks!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Speelt je kennis in een band, houdt hij van gitaarmuziek of is hij een muziekliefhebber in het algemeen? Dan is dat meer dan voldoende reden om hem of haar eens te verrassen met deze snijplank in de vorm van een gitaar, een cadeau dat altijd van pas komt. Fruit snijden, een uitje, aardappels of een tomaat, op deze snijplank kun je niet meer ophouden met snijden. Het is dan ook een heerlijke en vooral bijzondere ervaring om met een scherp mes gewoon op een gitaar te keer te gaan, zeker als hij van hoogwaardig hout is gemaakt. Gelukkig zitten er geen snaren op en is hij speciaal gemaakt voor keukenwerk en niet voor het werk in de muziekstudio. Dus deze gitaar kan wel tegen een krasje!

De snijplank is met 500 gram een lichtgewicht en kan eenvoudig aan een spijker in de muur worden opgehangen. De gitaarvorm is niet alleen bijzonder bij het snijden, je kunt de plank ook als plateau gebruiken om tijdens een gezellige avond met gitaarmuziek stukjes kaas, worst of andere lekkernijen op te serveren. Leg het instrument gewoon op tafel en de gasten zullen nieuwsgierig hun hapjes eraf pakken. Deze snijplank "Gitaar" is een geweldig cadeau-idee voor diverse gelegenheden.

Productdetails

  • Afmeting: 22 cm x 1,5cm x 49cm
  • Gewicht: ca. 500 g

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:08:59+00:00