Contact

Gingerdead - misdadig leuke koekjesvormen

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Voor iedereen die wel houdt van wat spannende misdaadverhalen, is dit cadeautje ronduit geweldig! Want met deze leuke koekjes uitsteekvormen komt je fantasie tot leven! Wie is heir het slachtoffer geworden van de koekjesbakker? Een leuk cadeau dat tot de verbeelding spreekt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Echte misdaadliefhebbers draaien er hun hand niet voor om. In al die boeken die ze dag in dag uit verslinden, en in al die televisieseries wordt de dader simpelweg altijd gevonden. Dat is iets waar je zeker van kunt zijn. Maar is dat ook het geval met deze koekjesvormen? Ja, ze zijn handig te gebruiken, maar het resultaat is dat er een aantal slachtoffers ontstaan die je niet zomaar over het hoofd kunt zien! En dat ze gemaakt zijn van koekjes van eigen deeg, maakt de situatie alleen nog maar gevaarlijker!

Want hoe lang zal het slachtoffer nog beschikbaar zijn voor forensisch onderzoek? De rechercheur die de leiding heeft over het onderzoek zal haast moeten maken, want deze lekkere koekjes hebben waarschijnlijk niet een hele lange levenstijd. Hoewel ze waarschijnlijk al dood zijn vanaf het moment dat ze het licht hebben gezien. Toch zal de rechercheur het er op moeten wagen. Kan hij of zij er achter komen waar deze slachtoffers vandaan komen? Iemand moet verantwoordelijk zijn voor deze massale afslachting. De onderste steen moet en zal boven komen, ookal moeten misschien alle koekjes van dichtbij worden onderzocht, op zo'n directe manier dat ze het onderzoek wellicht niet eens overleven. Ga jij de uitdaging aan?

Productdetails

  • 3 stuks
  • Materiaal: metaal
  • Inclusief recepten

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:36:16+00:00