Contact

Gin & Titonic – ijsblokjesvorm

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Natuurlijk moet een cocktail of longdrink op een originele manier geserveerd worden. Met de ijsblokjesvorm „Gin & Titonic“ wordt ieder drankje een spektakel. Want met deze ijsblokjes kan je het klassieke cruiseschip telkens weer op een ijsschots laten botsen, waardoor het zal verdrinken. Een origineel cadeau dat niet alleen bij housewarmings goed in de smaak zal vallen!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Hoeveel documentaires en films heb jij al gezien over het beroemde cruiseschip Titanic dat op een ijsschots gebotst is? En hoe vaak heb je het romantische Hollywood-drama hierover al bekeken? Er zijn heel veel mensen die gefascineerd zijn van die schip. Deze liefhebbers krijgen met deze vorm voor Titanic-ijsblokjes nog een extra dosis te verwerken! De ''Gin & Titonic'' is een geweldig en grappig cadeau voor de volgende meidenavond met natuurlijk de beroemde film. Bovendien is het een geniale verrassing voor huisfeesten en housewarmings. Want hoe kan je de gasten beter vermaken dan met deze grappige ijsblokjes? De ijsblokjes in de vorm van scheepjes lijken wel bijna echt. Daarnaast zijn natuurlijk de ijsbergen ook in de vorm opgenomen. En nu kan het zinken beginnen! Wanneer gaat jouw schip in jouw cocktail of longdrink ten onder? En welk deel van het schip gaat als eerste naar beneden? De fantasie van de gasten zal in ieder geval gaan werken en voor je het weet is iedereen bezig met zijn eigen cruisschip en ijsschotsen.

De vorm voor de ijsblokjes is flexibel, waardoor je ze gemakkelijk uit ded vorm kunt drukken. Het is een leuke verrassing voor vrienden, bekenden en voor iedereen die denkt dat ze alles in hun leven al eens gezien hebben. Zulke coole ijsblokjes heb je namelijk nog nooit gezien. Dit gaat voor een geweldige stemming zorgen!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:28:43+00:00