Contact

Giertank Fliegl met mestinjectie

€ 28,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De giertank is een landbouwvoertuig waar kinderen dol op zijn, omdat hij zo'n bijzondere vorm én functie heeft. Je kunt dit speelgoedmodel vullen met water en een echte giertank imiteren. Deze giertank met mestinjectie bezorgt kinderen veel plezier en is een fraai verjaardagscadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze giertank kun je de akkers van vloeibare mest voorzien. Hij hangt achter de tractor. Mocht je niet aan het motorgeluid horen dat de boer over zijn land rijdt en gier verspreidt, dan ruik je hem vast en zeker wel! Immers, de geur van mest of gier herken je vrijwel meteen. De één vindt het een heerlijke lucht die bij het platteland hoort, de ander houdt liever zijn neus dicht!

Deze giertank kun je vullen met water. Hij past bij alle tractor-modellen uit de profi-serie van het merk Bruder. De tank heeft een afsluitbare deksel. Door middel van een ventiel kun je het water er weer uit laten lopen. Net als de andere producten uit deze serie is ook de giertank zeer gedetailleerd nagebouwd. Dat levert vast en zeker jaloerse blikken van vriendjes en vriendinnetjes op.

Dit stuk speelgoed in de vorm van een mooie giertank met mestinjectie is een leuk verjaardagscadeau voor kinderen vanaf 4 jaar. Ze kunnen er zowel binnen als buiten mee spelen. Bovendien leren de kinderen met dit cadeau iets over het boerenbedrijf en over het nut van een giertank. Natuurlijk is het het leukst dat je deze giertank ook echt met water kunt vullen, want dat levert het allermeeste plezier op!

Productdetails

  • Leeftijdsadvies: vanaf 4 jaar
  • Afmeting: 42 x 49 x 19 cm
  • Gewicht: 898 g

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:09:06+00:00