Contact

Gepetto's puntenslijper

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Superleuk en echt goed gemaakt, dat geldt voor Gepetto's puntenslijper in Pinokkio stijl! Het potlood symboliseert de neus van de beroemde houten pop en wordt korter naarmate je het potlood vaker slijpt. Een leuk cadeau voor school of in kantoor!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het ronde hoofd kijkt vrolijk en guitig, alsof Pinokkio de aller braafste is en nooit eens een streek uithaalt. Maar de lange neus zegt heel wat anders. Een leuk cadeautje voor de schooletui, het bureau op kantoor of voor in de werkkamer thuis. Een puntenslijper komt altijd van pas, maar dit is natuurlijk wel een heel bijzonder model. Het ronde hoofd is van een hoogwaardige kwaliteit en voorzien van liefdevolle details. Met zo'n puntenslijper op tafel is het leuk om weer eens een potlood te slijpen. Niet alleen de ronde vorm is bijzonder, maar natuurlijk vooral het gezicht van Pinokkio en zijn lange neus als je het potlood voor de eerste keer slijpt.

Alleen al de verpakking van de Gepetto's puntenslijper is de moeite waard om te zien. Edel en met fraaie, gekleurde illustraties van de grappige puntenslijper. Poppenmaker Gepetto was de man die Pinokkio maakte, een soort vader van hem. Nu is er dus ook Gepetto's puntenslijper, een echte blikvanger waarmee je altijd scherpe potloden maakt. Vertelt Pinokkio iets wat niet waar is, dan groeit zijn neus en wordt steeds langer. Natuurlijk is het ook leuk om een nieuw potlood gewoon in het hoofd te laten staan, om aan te duiden dat Pinokkio jokt.

Een grappig cadeau om samen met een schetsboek en een aantal extra 'neuzen' te geven!

Productdetails

  • In cadeauverpakking
  • Inclusief houten potlood

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:30:32+00:00