Contact

Gelukskoekjes – muffinvormpjes met boodschap

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Deze muffinvormpjes zijn wel heel bijzonder. Als jij van gelukskoekjes houdt, maar ook vindt dat die er niet altijd even charmant uitzien, is dit het perfecte cadeau. Deze siliconen vormpjes met grappige wijsheden hebben dezelfde functie als de traditionele gelukskoekjes. Met cupcakes en muffins kan je nu ook eindelijk op een mooie manier genieten van de voorspellende spreuken. Een geweldig idee voor taartenbakkers!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

''The end of on cupcake is the beginning of another. Don't give up on dessert. Nobody likes a quitter!'' Deze spreuken lijken misschien wel een beetje voorspellende spreuken uit de traditionele gelukskoekjes. Maar hoe leuk zou het zijn als je deze wijsheden juist aantreft als je je muffin of cupcake hebt opgegeten! Deze grappige levenswijsheden tref je nu daadwerkelijk aan op de bodem van de cupcake-vormpjes. Nu zorgen niet alleen de cupcakes voor een goed humeur, maar ook de spreuken zorgen ervoor dat je nu altijd goed gemutst bent. En juist als je normaalgesproken je cupcake hebt opgegeten, zal het geweten aan je gaan knagen: neem je er nog eentje of toch niet? Deze vormpjes leveren de antwoorden en moedigen je aan er misschien toch nog eentje op te eten. Met een slecht geweten is het dus nu definitief voorbij! Anders dan de papieren vormpjes kunnen deze siliconen vormpjes bovendien nog vaker gebruikt worden.

De set bevat zelfs wel 12 stuks, waardoor je ook nog eens samen kunt genieten met vrienden en vriendinnen. Deze waarheden op de bodem van de vormpjes zullen bovendien ook nog eens voor flink wat gespreksstof zorgen. Dat wordt echt genieten tijdens de koffie met een cupcake. Ook het bakken van de taartjes en cakejes zal nu nog leuker worden, omdat je weet hoe jouw gasten ervan zullen genieten en ze zullen opkijken als ze de kleine wijsheden lezen. Als je een vriend of vriendin hebt die graag uren doorbrengt met het bakken van allerlei lekkernijen, dan heb je hiermee het perfecte cadeau gevonden!

Productdetails

  • Herbruikbare siliconen vormpjes om mee te bakken
  • 12 stuks inbegrepen, met in iedere vorm een eigen spreuk
  • 100% siliconen
  • Standaardgrootte

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T14:22:39+00:00