Contact

Geluksdobbelstenen voor in de auto "Just Married"

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een leuk cadeautje voor iedereen die geen moment onbenut wil laten om iedereen te vertellen dat hij pas is getrouwd. Een kleinigheidje dat goed in de auto past en waarmee iedereen direct weet dat het hier gaat om een kersvers bruidpaar. Super cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Heerlijk om terug te kunnen denken aan die mooie huwelijksdag, dat nieuwe begin van een heel leven samen. En dit leuke cadeautje helpt je daar nog een klein beetje bij. Want ook als je weer gewoon 's ochtends in de auto naar het werk rijdt, en je het misschien wel moeilijk vond om afscheid te moeten nemen van je lieve man of vrouw, helpen deze geluksdobbelstenen om je er aan te herinneren waar het ook al weer om draait.De leuke kleuren brengen je weer helemaal terug in de sferen van je huwelijksdag, en iedereen die deze dobbelstenen ziet hangen weet ook direct waar die grote glimlach op je gezicht vandaan komt. Je bent immers pas getrouwd! Geen wonder dat je terug denkt aan die mooie dag.

Een leuk cadeautje ter versiering van je auto, of ook aan een spiegel of in de hal, zodat niemand je huis meer binnen kan komen zonder te weten waar jouw leven op het momenthelemaal om draait. Een heel leuk cadeautje om te geven, want het geeft iemand de kans altijd met veel vreugde aan jou en zijn of haar eigen geluk terug te denken. Het ideale cadeautje voor een bruidspaar dat hun geluk met de hele wereld wil delen.

Productdetails

  • Kleur: wit en rood
  • Afmeting: 6 x 6 x 6 cm
  • Materiaal: polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:59:59+00:00