Contact

Geluksarmband – Luck

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Bij een naderend rij-examen, een schoolexamen of het examen voor een cursus, deze geluksarmband Luck biedt ondersteuning. Een passend cadeau-idee voor iedereen die wel wat geluk kan gebruiken.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Meisjes onder elkaar hebben vaak innige vriendschappen en die zijn super belangrijk. Om die vriendschap nog eens te bewijzen, te onderstrepen of te verstevigen is deze geluksarmband Luck een prachtig middel. Hij is gemaakt van roze gekleurd textiel en is in wijdte verstelbaar. De twee zilveren bolletjes bezorgen de armband de nodige elegantie. Het belangrijkste van de geluksarmband staat op het fraaie, ovaal vormgegeven plaatje van messing, namelijk: Luck!

Daarnaast is deze bijzondere geluksarmband ook een passend cadeautje voor een goede vriendin, een kennis die binnenkort een examen moet afleggen en wel wat geluk kan gebruiken. Maar ook al staat er geen examen voor de deur, een goede vriendin of een familielid kun je natuurlijk altijd wel verrassen met een armband die voor geluk zorgt. Bovendien is de geluksarmband ook een mooi accessoire om te dragen en laat het zich prima combineren met andere accessoires. Kortom, gun je iemand geluk, gun haar dan een geluksarmband Luck. Als jezelf wel wat geluk kunt gebruiken, dan is er natuurlijk niets op tegen jezelf eens met een mooi cadeautje te belonen en deze geluksarmband zelf te dragen. Het is niet alleen een fantastische blikvanger, maar ook een band met een modern dessin, passend bij deze tijd.

Productdetails

  • Materiaal: katoen, polyester, messing verzilverd
  • Kleur: roze
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:43:08+00:00