Contact

Geluksarmband – Angel

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ken je ook iemand die een echte engel is? Dan is het tijd hem of haar eens te verwennen en deze bijzondere geluksarmband “Angel” cadeau te doen. Dit is een bijzondere armband die gegarandeerd voor veel vreugde zorgt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Er zijn altijd wel mensen binnen de familie of de kennissenkring waar je steevast op kunt rekenen, die altijd voor je klaar staan als je ze nodig hebt en die het vanzelfsprekend vinden om de ander te helpen. Vaak help je elkaar wederzijds en probeer je een keer iets terug te doen. Maar soms is het gewoon prettig om een persoon nog eens extra op een andere manier te bedanken. Niet met een kaartje, een fles wijn of een bloemetje, maar met iets heel bijzonders.

Deze geluksarmband Angel is voor dat soort situaties de perfecte oplossing. Echt waardevolle mensen kun je helaas maar al te vaak aan één hand tellen en juist daarom zijn die mensen zo belangrijk voor ons. Deze moderne en smaakvolle armband beschermt de waardevolle persoon en kan als armsieraad perfect met andere armbanden en accessoires worden gecombineerd. Aan de crème-kleurige, fluwelen bandjes bevindt zich een verzilverde messing-hanger met daarop het woord 'angel'. Om dit cadeau nog een extra hartverwarmende touch mee te geven, hangt aan het hangertje een nog kleiner hangertje in de vorm van een hart. Dit is een prachtig cadeau-idee voor alle engelen in zich in jouw omgeving bevinden!

Productdetails

  • Materiaal: fluwelen stof, verzilverde messing
  • Kleur: crème
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:05:40+00:00