Contact

Gek bierglas "Hopside Down"

€ 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Bier uit de fles of bier uit de fles? Plezier gegarandeerd als je een flesje bier leeggiet in dit gekke bierglas "Hopside Down". Optisch lijkt het alsof je de bovenkant van een bierfles met bier vult, maar in werkelijkheid is het een bierglas. Een origineel cadeau-idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wat doe je nou? Het bier uit een bierfles giet je toch niet in een andere bierfles of heb ik nu echt te veel gedronken? Nee hoor, dit gekke bierglas lijkt inderdaad op een bierfles, maar het is toch echt een bierglas. Voor je het weet ontstaat er een kleien samenscholing op het feestje, want iedereen wil natuurlijk zien wat er aan de hand is. Plezier gegarandeerd!

Veel bierdrinkers weten niet of ze vandaag uit een flesje of uit een glas van hun gerstenat willen genieten. Met dit gekke bierglas in de hand is die twijfel voorgoed voorbij, want dit bierglas heeft ook wel iets van een bierfles. Daardoor hoef je niet meer te kiezen. Het gekke bierglas "Hopside Down" is niet alleen een gangmaker op feestjes, maar past ook goed in de keukenkast en op tafel als er eens rustig van een biertje wordt genoten. Door het dubbele glas van dit met de mond geblazen bierglas blijft het bier langer koel dan in een doorsnee bierglas.

Dit gekke bierglas "Hopside Down" is een prachtig cadeau-idee bij een barbecuefeestje of om de buurman een keer mee te verrassen als je voor de zoveelste keer iets bij hem hebt geleend. Voor bierliefhebbers is dit cadeau bijna een musthave.

Productdetails

  • Volume: 300 ml
  • Materiaal: glas
  • Afmeting: 18 x 8,5 cm
  • Niet geschikt voor de vaatwasser

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:11:30+00:00