Contact

Gevoerde smartphone handschoenen voor mannen

Vanaf € 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Lastig he, met koude vingers die bijna bevroren zijn en je smartphone bijna niet vasthouden. Of je staat in de kou, het regent en sneeuwt, en om je telefoon te kunnen gebruiken moet je niet alleen je handschoen uit doen, je moet hem ook nog eens vasthouden samen met je telefoon. Met bevroren vingers probeer je tegerlijkertijd je smartphone te gebruiken en je handschoen niet verliezen. Met deze handschoenen heb je dat probleem nooit meer! Want deze kun je aanhouden terwijl je je smartphone gebruikt. Geweldig cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

In de winter is het niet heel handig om een smartphone te moeten gebruiken. Het is koud buiten, je staat weg te vriezen terwijl je wacht op de bus, of onderweg bent naar huis, en om je telefoon te moeten gebruiken moet je ook nog eens je handschoen uit doen! Want met een handschoen aan, reageert je scherm niet, want daarvoor heb je een bepaalde geleiding nodig die alleen uit je vinger kan komen. Gelukkig is daar nu eindelijk een goede oplossing voor gevonden! In deze handschoen zijn speciale vezels ingeweven in de puntjes van de vingertoppen, onzichtbaar voor het oog, maar heel goed merkbaar.

Een geweldige uitvinding, want nu hoef je die handschoen niet meer uit te doen wanneer je iemand wilt bellen, of wilt surfen op het internet. Want waarom zou kou je moeten beletten om foto's te blijven maken, of te chatten met je vrienden? Een paar handschoenen van zeer mooie kwaliteit, in fijne zachte uitvoering dat een aangenaam en natuurlijke warmte geeft aan je handen. Een dubbel praktisch cadeau dus, lekker warme handen en handig voor het gebruik van je smartphone! Een cadeautje om te koesteren!

Productdetails

  • Materiaal: polar (94% polyester - 6% Lycra) + Polyurethaan
  • Voering: Fleece, 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T00:14:36+00:00