Contact

Gastenboek bruiloft

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een prachtig album speciaal gemaakt voor alle wensen die je gasten tijdens je huwelijk voor jou achter willen laten. Een mooi design en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, zodat hij jarenlang nog gebruikt kan worden om terug te denken aan die mooie dag die je samen met al je vrienden en familie hebt kunnen delen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een mooi vormgegeven boekje met in totaal 144 bladzijdes waarop gasten hun naam en hun beste wensen en korte anekdote kwijt kunnen. Speciaal voor het speciale paar dat voorop het boek aangeduid kan worden, met een mooie symboliek van twee puzzelstukjes die nu eindelijk een vaste plek krijgen in een groter geheel. Want wanneer twee mensen zo goed bij elkaar passen, is het niet vreemd dat iedereen hen wil complimenteren en goede wensen en tips wil geven. En hoe kun je dat beter doen dan iedereen uit te nodigen iets te schrijven in dit mooie album, zodat je alle goede wensen voor de eeuwigheid prachtig bij elkaar gebundeld hebt.

Een mooie manier om de gasten van je huwelijk de ruimte te geven iets persoonlijks achter te laten waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. Met een prachtig design dat perfect past bij de verbintenis van twee mensen. Een cadeautje waar niet alleen het bruidspaar maar ook alle gasten erg blij mee zullen zijn! Een cadeau om nog jarenlang te koesteren vanwege de mooie wensen en de herinneringen die er in verborgen liggen. Prachtig cadeau! Mooi afgewerkt met hoogwaardig materiaal en mooie linnen binding.

Productdetails

  • Inleg op de voorkant kun je zelf beschrijven
  • Materiaal: linnenband
  • Afmetingen: 23 x 25 cm
  • Inhoud: 144 bladzijdes

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-01-23T12:22:25+00:00