Contact

Galilei - mini wereldbol

Vanaf € 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder cadeau dat iedereen graag op zijn bureau heeft staan, dan ben je bij deze leuke mini globe precies aan het juiste adres. Een leuke wereldbol in mooie kleuren, voor de liefhebbers van knalkleuren en meer onopvallende kleurtjes. Een opvallend en prachtig cadeautje!

* Verplichte velden

€ 39,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een wereldbol is nogal iets anders dan even opzoeken waar iets ligt op de computer. Want hoezeer je op een kaart op de computer goed in kunt zoomen en kunt zien wat de verhoudingen zijn, kun je nog veel meer informatie van een wereldbol aflezen. Welke landen liggen tegenover elkaar, en hoe draait de aarde eigenlijk precies. Een geweldig cadeau om ook aan kinderen uit te kunnen leggen hoe de aarde precies werkt, hoe het zit met eb en vloed bijvoorbeeld, en de manier waarop de zon en de maan om de aarde heen draaien. En hoe werkt dat ook al weer met de jaargetijden? En de verschillende tijdzones?

Een super mooi design stuk en bovendien een handig hulpstukje om al die vragen van je kinderen en kleinkinderen te kunnen beantwoorden. En natuurlijk ook heel leuk om te kijken waar je nog op vakantie wilt en waar je allemaal al geweest bent. Een prachtig cadeau voor werkelijk iedereen! De meeste landen zijn bovendien in het Engels aangeduid, zodat je niet alleen een mooie wereldbol hebt, maar ook een bron van informatie bij de hand hebt. Een super mooi cadeau voor iedereen! Leuk ook op kantoor en in de kinderkamer. Waar dan ook, een prachtige wereldbol waar je jarenlang van zult genieten.

Productdetails

  • Diameter: 135 mm
  • Hoogte: 170 mm
  • Materiaal: kunststof, metaal

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:00:36+00:00