Contact

Deurmat "Veni Vidi Vici"

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een woordje Latijn op de deurmat, waarom niet? De deurmat „Veni Vidi Vici" trekt niet meteen de aandacht, de tekst zegt ook wat over de woning die erachter ligt. Een passend geschenk voor iemand die zich wel met Caesar wil meten!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Julius Caesar, wie kent hem niet, de man van de onsterfelijke woorden 'Ik kwam, ik zag, ik overwon', die in het Latijn op deze deurmat staan geschreven. Hij gold als de machtigste man van zijn tijd en dat betekent dat deze deurmat de toegang biedt tot een stukje Romeins rijk in de hedendaagse tijd. Door de lichte achtergrond en het zwarte schrift ziet de stevige deurmat er degelijk en vooral ook erg stijlvol uit. De coole uitstraling wordt nog eens geaccentueerd door de fraaie krans die boven het beroemde citaat prijkt.

De deurmat „Veni Vidi Vici"is uitermate geschikt als geschenk bij een housewarming feestje, maar kan bij iedere gelegenheid cadeau worden gedaan. Iedereen kan op z'n tijd wel een keer een nieuwe deurmat gebruiken en vaak kom je er niet toe er eentje aan te schaffen. Dan is het ideaal als een kennis of vriend meteen met een ludieke deurmat als cadeau op de proppen komt. De deurmat is vervaardigd van kokos en heeft een afmeting van 74 x 44 cm. Door de heldhaftige tekst is dit exemplaar een ware blikvanger voor de deur. Daarnaast is het natuurlijk altijd handig dat de gasten even het vuil van hun schoenen kunnen halen. Een passend cadeau voor vrienden en kennissen.

Productdetails

  • Materiaal: kokos
  • Afmeting: 74 x 44 cm
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-07T03:57:34+00:00