Contact

Deurmat "Just Married“

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een huwelijkscadeau pur sang! Deze deurmat „Just Married“ kun je zelf voor de deur leggen of natuurlijk fraai ingepakt cadeau doen. Wie nu de woning betreedt weet meteen hoe laat het is: tijd om het kersverse bruidspaar eens hartelijk te feliciteren. Een passend en origineel cadeau-idee voor die speciale dag in het leven!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Nu weet de hele buurt dat er onlangs twee mensen elkaar het jawoord hebben gegeven. Zelfs de postbode feliciteert de twee gelukkigen persoonlijk, omdat deze deurmat "Just Married“ daar alle aanleiding toe geeft. Natuurlijk viel het hem al eerder op dat hij op dit adres zoveel kaarten met gelukswensen voor het huwelijk moest bezorgen, maar die post blijft natuurlijk privé. Met deze deurmat kan echter niemand er meer omheen: de bewoners van deze woning zijn pas getrouwd!

Deze deurmat laat iedereen zien dat twee mensen „Just Married“ zijn. De blikvanger van het natuurlijke kokos is fraai in de vorm van een hart gesneden. Daarmee onderscheidt hij zich toch van de meeste rechthoekige deurmatten. Bovendien is de tekst met een sierlijk handschrift weergegeven.

Dit elegante cadeau is eveneens een robuust accessoire om vuile schoenen op af te vegen. Het is prima geschikt als cadeau bij het huwelijksfeest, maar het kan ook als kerstcadeau in het trouwjaar worden gegeven. De tekst "Just Married“ geldt zeker één of twee jaar, lang genoeg om erover na te denken wanneer je deze deurmat als cadeau wilt geven. Een leuk, smaakvol cadeau-idee om de voordeur van de tortelduifjes mee te decoreren!

Productdetails

Deurmat "Just Married“

  • Materiaal: 100% kokos
  • Afmetingen: ca. 60 x 60 cm, een artikel van de „Gift Company“
  • Natuurproduct: om een fraai uiterlijk te behouden dient de deurmat zich niet langere tijd in een natte toestand te bevinden.

  • Let op: Niet geschikt voor de wasmachine! Handwas wordt geadviseerd.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T21:38:40+00:00