Contact

Deurmat "Desperate Housewife"

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Handig en praktisch om de onderkant van je schoenen schoon te maken maar vooral erg humoristisch om te lezen! Dat is deze deurmat „Desperate Housewife" die alle gasten met een lach en een knipoog welkom heet. Een prachtig cadeau-idee voor haar!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Vrouwen met een gevoel voor humor willen deze deurmat maar al te graag voor hun huisdeur leggen, ook al wonen ze niet in Wysteria Lane, de beroemde straat uit de serie Desperate Housewives. Hoewel de tekst letterlijk aan vertwijfelde vrouwen zou kunnen herinneren, weet iedereen dat het niet alleen om de vertwijfeling gaat. De vrouwen uit de gelijknamige televisieserie zijn weliswaar soms vertwijfeld maar ze beschikken gelukkig ook over een grote dosis humor. Dat is precies wat deze deurmat uitstraalt; help, hier woont een vertwijfelde vrouw, maar wel eentje die daar zelf erg om lachen kan!

Een leuk cadeau-idee voor vrouwen die van dit soort humor houden, die steeds weer spreken over de droomprins die maar niet door hun straatje loopt of telkens weer vaststellen dat hun man weer eens op zakenreis is. De postbode, de buurman en ook andere mannen zullen vast even kuchend naar de mat staren als de vrouw des huizes de deur opendoet. Dat schept altijd weer een ontspannen en leuke sfeer. De mat is vormgegeven met de typisch vrouwelijke kleuren paars en lila en bovendien voorzien van kleine, rode hartjes. Hij is vervaardigd van kokos, heeft een afmeting van 74 x 44 cm en is een fraaie blikvanger voor de huisdeur.

Productdetails

  • Materiaal: kokos
  • Afmeting: 74 x 44 cm
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:37:54+00:00