Contact

Deurmat "Carpe Diem"

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Carpe Diem – pluk de dag! Dat is een wijze spreuk die de deurmat „Carpe Diem” alle bewoners van het huis en ook de buren in het trappenhuis graag tonen wil. De klassieke deurmat met de geniale spreuk is een origineel cadeau voor hem of haar.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Pluk de dag! Deze wijsheid van de dichter Horatius stamt uit de periode voor het jaar nul en is vandaag de dag nog steeds actueel. Destijds zag de Romeinse dichter al in dat het belangrijk is om het leven niet te verkwisten, maar er zinvol mee om te gaan. Natuurlijk is deze deurmat voor luie vrienden of kennissen een ideaal cadeau, zodat ze ooit een keer op het idee komen het leven te echt te leven Maar de Carpe Diem deurmat past eigenlijk overal, want iedereen wordt er graag aan herinnerd dat het zonde is om slordig met het waardevolle leven om te springen. Wie zijn of haar woning verlaat en over deze mat loopt, gaat in ieder geval opgewekt en met een flinke dosis energie de nieuwe dag tegemoet. Immers, er is geen tijd te verliezen, carpe diem!

De originele deurmat is vormgegeven in een neutrale, grijze kleur. De afmeting van 74 x 44 cm is een ideale maat die bij vrijwel iedere huisdeur past. Op het kokosmateriaal bevindt zich niet alleen de tekst, maar ook de afbeelding van een fraai takje. Dat geeft de mat een extra elegante touch. Een origineel geschenk voor een housewarming of als verjaardagscadeau.

 

Productdetails

  • Materiaal: kokos 
  • Afmeting: 74 x 44 cm
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:08:51+00:00