Contact

Fungi box – kweek je eigen oesterzwammen!

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Zelf je oesterzwammen kweken, dat kan met dit bijzondere cadeau! De Fungi box biedt een vorm van thuisteelt waarmee werkelijk iedereen nu zelf gekweekte paddenstoelen in huis kan hebben. Een prachtig cadeau-idee voor iedere gelegenheid.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Zelf je paddenstoelen kweken, dat is nu wel heel erg gemakkelijke met deze Fungi box, die speciaal is vervaardigd om op een eenvoudige manier verse oesterzwammen te telen. Dat is vooral voor amateurkoks, keukenprinsen en keukenprinsessen een uitkomst.

Zelf gekweekte paddenstoelen smaken toch veel lekkerder dan de verpakte oesterzwammen uit de supermarkt. Bovendien is het een genot om te zien hoe de paddenstoelen groeien. Daarvoor moet alleen de gemarkeerde opening aan de voorkant worden opengemaakt en het zakje met de oesterzwam cultuur worden ingekeept. Vervolgens dient de Fungi box regelmatig van water te worden voorzien. Het water geven is een fluitje van een cent. Dat kan het beste met de speciale sproeier die ook nog eens wordt meegeleverd.

Al na een paar dagen zie je de oesterzwammen groeien en na ongeveer twee weken kunnen de eerste zelf gekweekte paddenstoelen al in een salade, pizza of een ander gerecht worden verwerkt. Puur natuur zonder het bos in te moeten om paddenstoelen te plukken, dat is het stukje groen dat deze Fungi box te bieden heeft. Wie in de keuken graag met verse producten werkt zal de Fungi box maar al te graag in huis hebben. Een ideaal en passend cadeau-idee voor keukenliefhebbers en hobbykoks!

Productdetails

  • Geschikt voor circa 4 maal oogsten met in totaal ongeveer 1,5 kg oesterzwammen.
  • Inclusief sproeier

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T18:59:08+00:00