Contact

Frozzypack original

Vanaf € 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een innovatieve broodtrommel met geïntegreerde koeling accu waardoor je lunch urenlang gekoeld blijft! Een prachtig cadeau waardoor het een stuk makkelijker wordt om je lunch mee te nemen tijdens warme zomerdagen. Want wat je ook wil meenemen, met deze speciale manier om je lunch koel te houden, kun je waar dan ook heerlijk lunchen. Leuk voor op kantoor, op school en op de universiteit!

* Verplichte velden

€ 18,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een broodtrommel heeft eigenlijk maar een functie: je lunch op een zekere manier kunnen bewaren. Maar de makers van deze broodtrommel waren nog niet tevreden toen ze een mooie broodtrommel hadden ontworpen met een heel zekere sluiting. Nee, ze gingen een stapje verder. Want je moet je lunch niet alleen op een goede manier kunnen bewaren, maar ook het liefste op een manier waardoor de inhoud niet bederft! En dus zorgden ze er voor dat het ingebouwde koelingselement de lunch koel houdt. Leg het koelelement de avond van tevoren of minimaal tien uur voordat je de broodtrommel wil gebruiken in de vriezer. En 's ochtends kun je dan je lunch koel houden.

Geen last meer van smeltend broodbeleg, en je salade en kaas koel en vers houden! Een geweldige uitvinding waarmee je je lunch een stuk lekkerder en vooral ook gezonder kunt maken! Ideaal ook voor op vakantie of voor als je lang met de auto onderweg bent. Een prachtig cadeau voor vrienden en familie, of natuurlijk voor jezelf, want iedereen kan zo'n handige broodtrommel wel gebruiken! Pas alleen wel op voor jaloerse blikken!

Productdetails

  • Inhoud: 0,9 l
  • Afmetingen: 19,8 cm x 13,2cm x 8cm
  • Gewicht: 450 g
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Niet geschikt voor in de magnetron

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T15:42:02+00:00