Contact

Fraaie kruik in hartvorm met foto

€ 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De foto van je beste vriend of vriendin is nu letterlijk en figuurlijk hartverwarmend als hij op deze hartvormige kruik is bevestigd. Dit is een romantisch cadeau dat warmte geeft. Je kunt het heerlijk tegen je aan drukken en van de warmte genieten. Mis je iemand waar je ook nog eens heftig naar verlangt, dan is dit een passend cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Heb je eenmaal iemand in je hart gesloten, dan is het toch wel afzien als hij of zij er langere tijd niet is. Soms lijkt een dag wel een week en een week een jaar, zo sterk kunnen de gevoelens zijn. Gelukkig biedt dit cadeau uitkomst! Op het van zachte stof vervaardigde hart bevindt zich immers een foto van jouw lieve vriend of vriendin. Druk je het hart tegen je aan, dan ontstaat er letterlijk en figuurlijk een warmte!

Door de warmte van de kruik sla je met dit cadeau twee vliegen in één klap; je voelt de warmte van de kruik maar je drukt ook jouw lieve vriend of vriendin tegen je aan. De foto is verwisselbaar, dus je kunt er ook voor kiezen om een foto van je geliefde huisdier met het hart te verbinden. Heb je een hele goede, stevige band met je ouders, dan behoort een foto van hen natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wat dat betreft kan de ontvanger van dit cadeau dit allemaal zelf invullen.

De fraaie kruik in hartvorm met foto is een origineel cadeau-idee voor een verjaardag, een afscheid of als attent cadeautje tussendoor. Je bepaalt zelf of je dit cadeau met of zonder foto schenkt. Wie de warmte van de ander mist, kan met dit cadeau bijzonder goed uit de voeten!

Productdetails

Fraaie kruik in hartvorm met foto

  • Foto verwisselbaar
  • Kruik met 0,7 liter volume
  • Zachte bekleding: 80% katoen, 20% polyester
  • Ca. 21 x 24 cm
  • Naadloze afwerking aan de hals van de kruik
  • Bevat geen ftalaat

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:43:40+00:00