Contact

Fraai warmtekussen "Vos"

Vanaf € 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

De nek heeft vaak veel te verduren en kan altijd een extra portie warmte gebruiken. Dit bijzondere warmtekussen bevat een vulling van tarwe, die in de magnetron of in de oven opgewarmd kan worden. Vervolgens warmt het kussen 45 minuten lang. Een prima cadeau-idee voor degenen die dringend ontspanning en warmte nodig hebben!

* Verplichte velden

€ 24,90
 • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Zo'n lieve, slapende vos om je nek, dat lokt vast en zeker benijdenswaardige blikken uit. Het dier is een prettige ondersteuning voor de nek. Je kunt er niet alleen heerlijk mee knuffelen, maar hem ook uitstekend gebruiken als de nek en schouders na een lange dag nogal gespannen aanvoelen. Dan moet je alleen even de vulling eruit halen. Die bestaat uit een zakje met biologisch aangebouwde tarwe, dat in de magnetron of oven eenvoudig opgewarmd kan worden. Is de vulling eenmaal opgewarmd, dan kan hij weer terug in het sluwe, slapende dier. Wat een verschil! De vos straalt nu een heerlijke warme uit waarvan de gespannen spieren maar al te graag gebruik maken.

Maarliefst 45 minuten lang geeft deze aandoenlijke vos warmte af en biedt het warmtekussen de nodige ondersteuning na de vermoeiende dag. Het warmtekussen is vervaardigd van hoogwaardig materiaal, is liefdevol vormgegeven en komt vooral in de koude wintermaanden zeer goed van pas. Bij stijve spieren en pijn in de schouders is een warmtekussen altijd een prima ondersteuning. Deze lieve vos biedt zijn diensten maar al te graag aan. Het fraaie warmtekussen ''vos'' is een passend cadeau-idee voor mensen die wel wat ontspanning kunnen gebruiken.

Productdetails

 • In zwart of rood
 • In de magnetron of oven op te warmen
 • Geeft 45 minuten warmte af
 • Afmetingen: 30 x 25 x 4 cm
 • Vulling van tarwe van biologisch aanbouw
 • Fleece hoes (100% polyester)
 •  

  Gebruiksaanwijzing:

  Laat het warmtekussen afkoelen voordat het opnieuw wordt opgewarmd. Herhaaldelijk, kort na elkaar opwarmen dient vermeden te worden! De tarwe in de vulling onttrekt vochtigheid uit de lucht, die bij het verwarmen ontsnapt. Is de tarwe te droog, dan gaan de granen kapot. Voelt het kussen licht vochtig aan, dan is opnieuw opwarmen zonder problemen mogelijk. Is de tarwe echter droog, dan moeten de granen circa twee dagen rusten om zich weer te herstellen.

 • Materiaal: Hoes: 100% polyester, Vulling: 100% tarwe (uit gecontroleerde biologische teelt)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T16:13:52+00:00