Contact

Fraai vogelvoederstation

Vanaf € 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit vogelvoederstation in de vorm van een goudvink of een uil is fraai voor de vogelliefhebbers en levensbelangrijk voor hongerige vogels. De modellen kunnen worden opgehangen en worden voorzien van een vetbolletje of mezenbolletje voor de vogels. Een winters cadeau voor dierenliefhebbers.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Vooral in de winter, als de parken en weilanden met een laagje sneeuw zijn bedekt en ook de sloten en meren zijn dichtgevroren, hebben veel vogels een zware periode in het vooruitzicht. Het vinden van voedsel is opeens heel erg moeilijk. Gelukkig zijn er mensen die de kleine, hongerige vogels te hulp schieten en een fraai vogelvoederstation ophangen. Veel mensen genieten er al van als ze zien hoe het vliegende diertje het voedsel tot zich neemt, maar door deze vogelvorm ziet het tafereel er nog een stuk leuker uit! Het is wel belangrijk te weten dat het aanbieden van vetbolletjes tijdens de broedperiode schadelijk kan zijn voor veel vogels, omdat ze dan van rupsen leven en de zware voeding niet kunnen verdragen.

Boven de vensterbank, in de tuin of aan een boom voelt dit bijzondere vogelvoederstation zich prima thuis. Het is een origineel cadeau-idee voor mensen die veel om vogels geven. Nu kunnen niet alleen de vogels ervan genieten, maar ook mensen die dit fraaie vogelvoederstation cadeau hebben gekregen. Een hongerige vogel die zijn eten uit de buik van een zwarte uil of grijze goudvink haalt levert nu eenmaal een bijzondere situatie op die de moeite van het bekijken waard is.

Productdetails

  • Afmetingen: 16 x 8,5 cm
  • Materiaal: metaal
  • Beschikbare uitvoeringen: goudvink, uil, vogeltje

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:19:49+00:00