Contact

Fotowandklok met lijsten

€ 36,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Waar is de tijd gebleven? Die vraag kun je jezelf stellen bij deze foto wandklok met 8 fotolijsten. Afbeeldingen van jullie beiden, van de kleinkinderen, van vakantie, alles is mogelijk om deze wandklok stijlvol en origineel vorm te geven. Dit is een fraaie blikvanger in ieder interieur!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze wandklok met 8 fotolijsten is een genot voor het oog. Klok kijken was nog nooit zo leuk. Het zwarte hout zorgt voor een stijlvolle look. Het zijn echter de foto's die het karakter van deze wandklok bepalen. Als koppel is het dé mogelijkheid de wandklok met acht foto's van jullie beiden te decoreren. Opa en oma zullen blij en verrast zijn als ze een klok met foto's van alle kinderen en kleinkinderen in huis hebben hangen.

Dit is een foto wandklok waarmee je iedereen een groot plezier doet. Door de moderne vormgeving past hij in vrijwel iedere kamer. De grote vraag is natuurlijk met welk thema je de ander wil verrassen. Je kunt de klok volhangen met herinneringen aan die prachtige vakantie, je kunt kinderfoto's van volwassenen gebruiken, foto's die tijdens het sporten zijn genomen of afbeeldingen van de grote liefde!

De tijd tikt verder, maar de herinneringen blijven. Deze chique klok maakt dat nog eens duidelijk. Dit is een tijdloos cadeau voor een stijlvolle omgeving. Je kunt deze wandklok natuurlijk ook zonder foto's cadeau doen en de creativiteit geheel overlaten aan degene die de klok ontvangt. Bij het volgende bezoek zie je dan hoe de klok een eigen karakter heeft gekregen.

Productdetails

Wandklok met lijst

  • Van hout
  • Totale afmeting 48 x 48 cm
  • Met kwartsklok
  • Voor 4 foto's van 10 x 15 en 4 foto's van 10 x 10 cm
  • Om op te hangen
  • Batterij wordt niet meegeleverd

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:24:15+00:00