Contact

Fotostrip met groeimeter

Vanaf € 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wie roept er niet na iedere verjaardag van hun kleine (ook al is hij of zij niet zo klein meer): ''gelukkig hebben we de foto´s nog''? Tegenwoordig maakt iedereen zo vlug foto´s van alles met zijn of haar smartphone en die doen het toch een stuk beter aan de muur dan op je telefoon, is het niet? En al helemaal als het om je opgroeiende kindje gaat. Superleuk cadeautje om te geven, maar zeker ook om te krijgen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kinderen, ze groeien zo snel op, het is niet meer bij te houden. En je wilt die bepaalde momenten toch graag vereeuwigen. Het liefst zou je ze af en toe in een doosje willen doen en ze willen behoeden van opgroeien ''want ze zijn zo klein en schattig'', maar dat gaat natuurlijk niet. Wat je wel kan doen is foto´s vereeuwigen in dit leuke fotolijstje met bijbehorende centimeter. Zowel handig voor jou als voor je kind om te weten hoe groot hij of zij is. Maak een foto van ieder levensjaar (of twee keer in het jaar), lijst ´m in en je hebt wat moois om naar te kijken. Bovendien heeft je kind later zelf iets grappigs om op terug te kijken, aangezien het ongelooflijk is hoe kinderen veranderen binnen een paar jaar.

Leuk voor iedere verjaardag en wed maar dat zo´n lijstje bekijks trekt bij visite. De ´'oeh-s´ en aah-s'' galmen door het huis. Ook een perfect cadeautje dus. Voor die babyshower van een zwangere vriendin of aan die collega die bijna is uitgerekend. Dan kunnen er misschien de eerste tijd nog geen echte foto´s in, maar hang je ´m op in de kinderkamer en doe je er beertjes of poesjes in. Wees creatief totdat je de eerste foto erin kunt doen. Leuk! En komt er een tweeling of zelfs een drieling aan? Geen probleem! Daar zijn passende lijstjes voor gemaakt. Houd je wel van een beetje nostalgie, dan is dit het juiste cadeau!

Productdetails

2 varianten beschikbaar: voor 1 kind of voor 2 kinderen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-30T13:57:12+00:00