Contact

Fotolijst "Love"

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit is een romantisch cadeau-idee om je partner een keertje mee te verrassen. Dat je van elkaar houdt, dat maak je met deze fraaie, rode fotolijst duidelijk. Drie foto's, hartjes en het woord love maken van deze fotolijst een absolute blikvanger. Voor verliefden, verloofden en pas getrouwde stelletjes een perfect cadeau-idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Rood is de kleur van de liefde, dat maakt deze fotolijst wel duidelijk. Ook de hartjes en de grote letters die het woord LOVE vormen laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Degenen die op deze drie foto's zijn afgebeeld zijn echt hartstikke verliefd op elkaar, dat kan niet anders. In de slaapkamer, de badkamer of de woonkamer, deze fotolijst past overal. Ook op het bureau in kantoor kun je een plekje vrijmaken om zo nu en dan even van je geliefde te genieten!

Natuurlijk verdienen ook mensen die al langer op elkaar verliefd zijn een plaatsje in deze bijzondere fotolijst. Verras er bijvoorbeeld je ouders of grootouders mee op hun trouwdag. Als je zelf al langer bent getrouwd of samenwoont, dat kun je natuurlijk ook altijd met dit romantische accessoire voor de dag komen.

Een bruiloft of een verloving is een voor de hand liggende mogelijkheid om deze fotolijst "Love" cadeau te doen. Het is echter ook leuk om je partner hiermee spontaan te verrassen. Zorg dat je drie foto's hebt waarop jullie er echt fantastisch uitzien en plaats ze dan zelf in deze temperamentvolle fotolijst. Hij of zij zal de volgende ochtend opkijken als op de kast of vensterbank opeens deze liefdevolle verrassing prijkt!

Productdetails

  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: rood

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:37:56+00:00