Contact

Fotolijstje voor alle stemmingen van je baby

€ 25,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
In dit leuke fotolijstje kunnen kersverse ouders niet alleen die hele lieve baby foto kwijt waar iedereen bij zucht en liefdevol kijkt. Nee, ook de andere kant van het nieuwe ouderschap kan hiermee vereeuwigt worden. Want ook dat mag gezien worden! Iedereen huilt en lacht, dat is heel mooi te laten zien met deze leuke fotolijstjes! Om stralende en minder stralende momenten vast te leggen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Als een baby net geboren is, is er zoveel om te regelen, te doen en te leren. Zoveel nieuwe dingen die de kersverse ouders overweldigen, en dan ook nog eens al die vrienden en familieleden die langs willen komen om het kleine grut te komen bewonderen. Op die momenten is het goed om de vermoeide ouders er een klein beetje aan te herinneren hoe trots ze mogen zijn op hun kleine kindje. En ook als ze dat op dat moment nog niet kunnen, kun je ze met dit leuke cadeautje een manier geven om altijd te herinneren wat voor een prachtig klein kindje ze op de wereld hebben gezet.

Een mooi fotolijstje waarin een mooie foto van de kleine gedaan kan worden, met niet alleen die leuke foto die iedereen graag wil zien, maar ook de minder blije foto die toch ook heel erg onderdeel is van het leven. Want waarom zou je alleen blije foto's mogen laten zien! De schaduwkant maakt juist dat die blijheid zoveel mooier en belangrijker wordt. Dus daarom dit leuke fotolijstje, om je er altijd aan te herinneren welke twee kanten er vanaf het begin aan het leven zitten. Want wie alleen de leuke kanten laat zien, vergeet dat er een hele wereld achter ligt, die net zo gezien mag worden. En dat alles in een prachtig verzorgd fotolijstje, waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben!

Productdetails

Afmetingen: 2,5 x 30 x 25 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:39:55+00:00