Contact

Fotolijstje "Big Love"

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een leuk fotolijstje voor enkel je grote liefde. Een prachtig afgewerkt fotolijstje waar iedereen direct begrijpt wat je er mee wilt zeggen. Super leuk cadeau voor alle romantische zielen! En voor iedereen die simpelweg graag aan iedereen wil laten zien wat zijn of haar grote liefde is. Of dat nu Justin Bieber of de buurman is, met dit fotolijstje weet iedereen direct hoe laat het is!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Leuk hoor, die foto's op je telefoon en op je laptop, maar eigenlijk wil je de foto van je geliefde altijd kunnen zien! Daarom is er dit leuke en originele fotolijstje. Enkel voor je 'Big Love', want het is dan wel direct voor iedereen zichtbaar: jij houdt van... Haar? Van hem? Van New York? Van je paard? Van je kleinkinderen? Waar je ook van houdt, van taartjes of mensen, van plaatsen of dieren, met dit fotolijstje komt je grote liefde echt tot zijn recht.

Leuk voor op je bureau op kantoor, of in de vensterbank zodat iedereen die voorbij loopt direct weet wat voor persoon er in dit huis woont. Een leuk cadeautje voor iemand van wie je houdt, en dan kun je direct de foto er in doen voordat je het geeft. Zo wordt het een super leuk en persoonlijk cadeautje, dat heel veel vreugde zal brengen. Leuk voor je vriend of vriendin bij jullie eerste jaar samen, voor Valentijnsdag, of juist gewoon tussendoor. Want het hoeft geen speciale dag te zijn om iemand te laten zien dat je van hem of haar houdt! Een fotolijstje waar je direct verliefd op wordt, toch?

Productdetails

  • Voor een foto met afmetingen 10 x 15 cm
  • Materiaal: kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:17:32+00:00