Contact

Fotolijst "Love tree"

€ 49,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze fotolijst is geen stamboom met familiefoto's maar een liefdesboom met afbeeldingen die je lief hebt en met mensen waarvan je houdt. De foto's of andere afbeeldingen schuif je onder de 6 clips in hartvorm en je hebt al snel een betoverende blikvanger aan de wand hangen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De witte fotolijst met de witte boom bevat 6 clips in de vorm van een hart. Daardoor is het reuze handig een foto achter de clip aan te brengen. Het is zelfs mogelijk om meerdere foto's achter een clip te bevestigen. Vul de takken met foto's van mensen, dieren, landschappen of andere afbeeldingen waarvan je houdt. Op die manier ontstaat een echte liefdesboom waar je iedere dag van kunt genieten.

De stam van de boom is duidelijk zichtbaar, net als alle andere hartjes. Je kunt er in plaats van foto's ook iets anders tussen hangen. Misschien dat suikerzakje uit New York of de handgeschreven rekening van dat romantische restaurant in Italië. Deze lovetree staat open voor alle ideeën, als ze maar van harte zijn. Ook ansichtkaarten, grappige visitekaartjes of andere spulletjes kun je in de liefdesboom gebruiken.

Als cadeau is het leuk om de boom compleet met hartelijke herinneringen te schenken. Daarmee verras je de ontvanger, die altijd nog achteraf de boom anders kan vormgeven. Dat is het voordeel van de fotolijst "Love tree". Net als een echte boom hoeven de blaadjes niet altijd hetzelfde te zijn. Soms is het tijd voor nieuwe blaadjes en plaatjes!

Productdetails

Fotolijst "Love tree"

  • 44,5 x 52,1 x 3,2 cm
  • Wit
  • Met 6 clips

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:25:42+00:00