Contact

Fotolijst "Familie"

€ 25,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
We zijn allemaal één familie, dat hoor je mensen wel eens zeggen. Dat hoeft niet het gezin in huis te zijn, maar iedereen die in één huis samen zou kunnen leven. Deze fotolijst biedt 12 fotovakjes onder één dak, zodat je alle vrienden en familieleden die je in je hart hebt gesloten kunt onderbrengen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De hond van oom Wim, de goudvissen van oma, natuurlijk papa en mama en ook je twee broers. Dat zijn een paar voorbeelden van mensen of dieren die je in het hart hebt gesloten en met wie je zonder problemen in één huis zou kunnen leven. Deze fotolijst "Familie" biedt de mogelijkheid alle “familieleden” bij elkaar te brengen in de vorm van een huis.

De foto's mogen allemaal een afmeting hebben van 10 x 15 cm. De helft van de foto's kan liggend worden ingelijst, de andere helft staand. Uiteindelijk ontstaat er een fraaie collage die je overal in huis op kunt hangen. Dit is een origineel cadeau om iemand te schenken, maar je kunt natuurlijk ook zelf de fotolijst al van tevoren met passende foto's vullen. Daarbij kun je denken aan een vriendengroep, aan familie of een mix ervan, aangevuld met geliefde huisdieren.

Geef de fotolijst "Familie" zo creatief mogelijk vorm of laat de inhoud geheel aan de ontvanger over, wat je maar wilt. Uiteindelijk zal de ontvanger zelf kunnen kiezen hoe hij of zij het huis met de 12 foto's het liefst inricht. Daarmee is dit een cadeau waar je iedere dag weer van kunt genieten, want het gebeurt waarschijnlijk maar zelden dat alle twaalf personen en dieren allemaal op één dag bij elkaar zijn.

Productdetails

Fotolijst "Familie"

  • Afmeting: ca. 83 x 47 cm
  • Voor 12 foto's 10 x 15 cm
  • Materiaal: kunststof
  • Om op te hangen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:24:43+00:00